Zoeken naar spaarrekening

spaarrekening
Spaarrekeningen Belfius.
U wordt verzocht het document essentiële" spaardersinformatie" en informatiefiche" over de depositobescherming" te lezen voor u een spaarrekening opent. Dit document is gratis verkrijgbaar in al onze kantoren en vindt u hieronder bij Documenten. 2 populaire spaarrekeningen. Spaarrekening Belfius Spaarrekening.
Ontdek de NIBC Direct gereglementeerde online spaarrekening.
In tegenstelling tot een termijnrekening heeft deze spaarrekening een onbeperkte looptijd. De NIBC Direct spaarrekening is een gereglementeerde spaarrekening, die voldoet aan een aantal wettelijke voorwaarden waardoor onze klanten jaarlijks genieten van een vrijstelling van roerende voorheffing tot 1.880, per persoon aan interesten voor het inkomstenjaar 2016.
Rabobank.be Online Spaarrekening.
De Rabo Spaarrekening in een notendop. De Rabo Spaarrekening combineert een sterke basisrente met een getrouwheidspremie. Omdat u misschien af en toe geld afhaalt van deze spaarrekening, kunt u beter een rekening kiezen met een hoge basisrente. Zo kunt u in alle vrijheid over uw geld beschikken.
Superior Spaarrekening: sparen tegen aantrekkelijke rente.
Of cash klaar houden waarmee u kunt inspelen op interessante beleggingskansen? In dat geval raden wij u een spaarrekening aan met een hoge basisrente, zoals onze Superior Spaarrekening. Met een hoge basisrente krijgt u een aantrekkelijke vergoeding voor spaargeld dat u altijd kunt aanspreken.
E-Spaarrekening, de volledig online spaarrekening van VDK vdk bank.
Kernmodaliteiten van deze gereglementeerde spaarrekening. De E-Spaarrekening is een gratis gereglementeerde spaarrekening met onbeperkte looptijd van vdk bank nv, bedoeld voor beheer via internet. vdk bank is een Belgische financiële instelling met hoofdzetel op het Sint-Michielsplein 16 in 9000 Gent.
Spaarboekje: vergelijking rentes 59 spaarboekjes in België beste-rente-spaarrekening.
Noteer wel dat deze 12 maanden exact tot op de dag moeten worden gerespecteerd, zoniet vervalt de getrouwheidspremie, die niet pro rata wordt uitgekeerd. Nu in de kijker.: MeDirect, ME12 Niet-gereglementeerde spaarrekening. ME12: 100%, netto rente. Santander, Vision Gereglementeerde spaarrekening.
Sparen Beobank. beobank-car. beobank-card. beobank-document. beobank-envelope. beobank-info. beobank-lock. beobank-moto. beobank-o. beobank-pencil. beobank-person. beobank-phone. beobank-search. beoba
Geen, indien het gemiddeld jaarlijks saldo groter dan of gelijk is aan 500 euro, of indien de totale relatie minstens 10.000 euro bedraagt bij Beobank, of voor openingen van minder dan 3 maand oud, of nog, indien het saldo op de spaarrekening boven 1.23947, ligt op 31/12 van het voorbije jaar.
Wat is een spaarrekening? Mijn geld en ik.
Aan een spaarrekening is geen betaalkaart verbonden, en het is niet mogelijk om rechtstreeks geld van je spaarrekening naar derden over te schrijven tenzij naar een familielid tot en met de tweede graad van de titularis. Je kan wel geld overschrijven naar een eigen zicht of spaarrekening bij dezelfde bank.
Spaarrekening KBC Bank Verzekering.
Bij opvragingen worden de lopende getrouwheidspremies waarvoor de verwervingsdatum het verst in de toekomst ligt het eerst aangesproken. Voor de eerste drie overschrijvingen per jaar naar een andere gereglementeerde spaarrekening bij KBC is er echter proportionele overdracht van de getrouwheidspremie als voldaan is aan de volgende voorwaarden.
Spaarrekening: vergelijking en gids van 48 spaarrekeningen in België beste-rente-spaarrekening.be.
U kan over het algemeen uw bestaande bank blijven gebruiken en de overdrachten doen naar de nieuwe spaarrekening van uw nieuwe bank: handig en veilig. Is de rentevoet van een spaarrekening gegarandeerd? Ja, gedeeltelijk: de getrouwheidspremie is steeds gedurende 1 jaar gegarandeerd.

Contacteer ons