Op zoek naar spaarrekening?

spaarrekening
Spaarrekening KBC Bank Verzekering.
Met de KBC-Spaarrekening leg je een financiële reserve aan voor onverwachte uitgaven. Je kunt op elk moment over je geld beschikken. Tot de dag dat je je geld van je spaarrekening opneemt brengt het interest op. Kenmerken van deze spaarrekening. Voor natuurlijke personen is de eerste schijf van 1.880 euro rente per jaar inkomsten 2017 vrijgesteld van roerende voorheffing die momenteel 15% bedraagt. Geen kosten om je spaarrekening te openen en te beheren.
Spaarrekening.
Boven dit bedrag wordt 15% roerende voorheffing ingehouden. Deze vrijstelling geldt per jaar en per belastingplichtige. Gehuwden en wettelijk samenwonenden krijgen een dubbele vrijstelling tot 3.760 op hun gemeenschappelijke Spaarrekening. De Spaarrekening is een gereglementeerde spaarrekening. Indien u houder bent van meerdere gereglementeerde spaarrekeningen en indien de som van de interesten hoger is dan het bedrag van de vrijgestelde schijf dan dient u dat aan te geven in uw fiscale aangifte zodat 15% roerende voorheffing kan worden ingehouden op de niet-vrijgestelde schijf. Het is best prettig om wat geld opzij te hebben dat meteen beschikbaar is. En te weten dat je daar in geval van nood op kan terugvallen. Normaal gesproken wordt voor een huishouden een reserve aangeraden van driemaal het maandelijks netto-inkomen.
Gereglementeerde spaarrekeningen Crelan.
De spaarder kan op elk moment over zijn inleg beschikken. Crelan spaarboekje Crelan spaarboekje Een eenvoudige en transparante spaarrekening. Crelan Horizon Boekje Crelan Horizon Boekje Voor een beleggingshorizon 1 jaar. Crelan Direct Boekje Crelan Direct Boekje Voor een beleggingshorizon. Beheer uw rekeningen online. Crelan investeert in u. HR beleid van Crelan.
Wat is een spaarrekening? Mijn geld en ik.
Geef enkele trefwoorden op. Wat is een spaarrekening? Wat is een spaarrekening? Wat is een spaarrekening? Een spaarrekening is een rekening waarop je op elk moment geld kan storten en weer afhalen. Als je geld stort op een spaarrekening betaalt de bank je hiervoor in ruil een vergoeding. Die vergoeding noemen we rente. Andere namen voor de spaarrekening zijn spaarboekje depositoboekje of spaardeposito. Wat is het verschil met een zichtrekening? Een zichtrekening dient vooral om je dagelijkse financiën te beheren bv. overschrijvingen betalingen met je bankkaart.
Rabobank.be Online Spaarrekening.
Alles over de digipass. De Rabo Spaarrekening in een notendop. Deze gratis spaarrekening biedt u een sterke basisrente ideaal voor geld dat u vaak aanspreekt. De Rabo Spaarrekening is een online gereglementeerde spaarrekening. Ze is vlot toegankelijk rekent geen kosten aan en kent een voordelige fiscaliteit. Er is geen voorheffing van 15% op intresten lager dan 1.880 euro per rekeninghouder. Ontdek de Rabo Spaarrekening. Waarom kiezen voor Rabobank.be? Sterke rente we streven ernaar u een zo hoog mogelijke rente te geven. Gratis openen beheren en afsluiten. Veilig één van de veiligste commerciële banken ter wereld volgens Global Finance Magazine.
Spaarrekeningen.
De beste spaarrekening kiezen. Ontdek onze voordelen en tips om dagelijks geld te besparen. Onmiddellijke toegang tot alle informatie. Onze aanbevelingen in een klik en elke maand in je brievenbus. 50 advocaten tot je dienst. De adviseurs van Test Aankoop geven je advies op maat in verschillende domeinen. 2 maanden lang voor slechts 2! Ik profiteer van dit aanbod. Ik profiteer van dit aanbod Ontdek Test-Aankoop. Wij bevelen je ook dit aan. Spaarrekeningen de beste voorwaarden.
Superior Spaarrekening sparen tegen aantrekkelijke rente.
Wenst u meer informatie of weigert u het gebruik van cookies? Verdergaan op de website. Gereglementeerde spaarrekening voor privégebruik toegankelijk vanaf een eerste storting van minimaal 25.000 EUR maximaal 500.000 EUR. Waar wilt u naartoe waar staat u vandaag en welke route volgt u best? De Financiële Routeplanner helpt u en uw adviseur om alles in kaart te brengen. Het resultaat is een persoonlijk vermogensplan dat u naar uw eindbestemming leidt. Wilt u een spaargeldreserve aanleggen waarmee u onverwachte uitgaven kunt opvangen? Of cash klaar houden waarmee u kunt inspelen op interessante beleggingskansen?
E-Spaarrekening de volledig online spaarrekening van VDK vdk bank.
E-Spaarrekening de volledig online spaarrekening van vdk. Kernmodaliteiten van deze gereglementeerde spaarrekening. De E-Spaarrekening is een gratis gereglementeerde spaarrekening met onbeperkte looptijd van vdk bank nv bedoeld voor beheer via internet. vdk bank is een Belgische financiële instelling met hoofdzetel op het Sint-Michielsplein 16 in 9000 Gent. Deze gereglementeerde spaarrekening wordt beheerst door Belgisch recht. Tarieven op jaarbasis geldig op 18 april 2016. Basisintrest vanaf de dag na storting tot de dag van afhaling. Getrouwheidspremie voor bedragen die 12 opeenvolgende maanden behouden blijven.
Spaarrekening vergelijking en gids van 48 spaarrekeningen in België beste-rente-spaarrekening.be.
Vergelijking van de rentevoeten van 48 spaarrekeningen. meer dan 1 jaar. U kan uw spaargeld minstens 1 jaar missen? Kies dan voor een spaarrekening met een hoge getrouwheidspremie.
Keytrade Bank Spaarrekeningen.
Performante rekeningen met voordelige interesten. De High Fidelity spaarrekening. Ideaal voor spaargeld dat u niet meteen gebruikt. Voor alle bedragen die op een rekening blijven gedurende 12 opeenvolgende maanden. Ideaal voor spaargeld dat u nodig hebt. Voor alle bedragen die op een rekening blijven gedurende 12 opeenvolgende maanden. De voordelen van de Keytrade Bank spaarrekeningen. De getrouwheidspremie wordt 4x/jaar uitgekeerd op 1 januari 1 april 1 juli en 1 oktober. Uw geld brengt rente op vanaf de dag na de storting op de rekening.

Contacteer ons