Op zoek naar spaarrekeningen?

spaarrekeningen
Spaarrekeningen Record Bank.
Vind een agentschap. Ik wil een rekening openen Record@Home Record Bank Mobile. Uw geld altijd beschikbaar. Contacteer uw Record-bankier. Beheer uw spaargeld uitsluitend online. Gecommercialiseerd door Record Bank. Beheer uw spaargeld met hulp van uw Record-bankier. Home Producten Sparen Spaarrekeningen.
Spaarrekeningen vergelijken AXA Bank.
Wij verwerken momenteel uw zoekopdracht. Veilig sparen met een oog op de toekomst. Sparen aan een hogere basisrente, berekend per dag? Of een hogere getrouwheidspremie op geld dat u een jaar laat staan? Deze twee gereglementeerde spaarrekeningen combineren kan ook én het is gratis.
Spaarrekening Wikipedia.
Sinds de opkomst van het internet is het bij veel spaarrekeningen mogelijk via dit kanaal saldoinformatie op te vragen en overboekingsopdrachten te verstrekken, dat wil zeggen men kan voor sparen internetbankieren. De benaming internetspaarrekening wordt gebruikt als internet het enige kanaal is, en men dus ook geen afschriften thuis gestuurd krijgt.
Online spaarrekeningen vergelijken MoneYou.
Uw spaartegoeden zijn beschermd tot 100.000 euro per persoon onder Nederlands Depositogarantiestelsel DGS. Het maximaal rentedragend bedrag voor alle MoneYou spaarrekeningen samen Direct Sparen, Flex Sparen én Plus Sparen bedraagt 1.000.000 euro. Al uw Direct spaarrekeningen samen zijn slechts tot een saldo van 150.000 euro rentedragend.
Spaarrekeningen vergelijken? 80 rekeningen Bankshopper.be.
Vergelijk alle online spaarrekeningen en spaarrekeningen die u enkel kan openen in een bankagentschap. Al deze spaarrekeningen vallen onder één van de Europese waarborgfondsen. De waarborg bedraagt 100.000 euro per persoon en per bank, voor alle spaarproducten zichtrekeningen, spaarrekeningen, termijnrekeningen en kasbons samen.
Spaarrekeningen in vraag en antwoord De Standaard.
De bank zal uw opname dan doen uit het bedrag dat u dertien maanden geleden stortte en waarvoor de twee periode van de getrouwheidspremie nog maar een maand geleden begonnen is. Wat als mijn bank over de kop gaat? De tegoeden op spaarrekeningen worden beschermd door de overheid.
Vergelijk spaarrekeningen en spaarbanken.
Vergelijk alle spaarrekeningen Januari 2018. De top 5 spaarrekeningen met de hoogste spaarrente die er op dit ogenblik voorhanden is. Korte termijn sparen. De top 5 korte termijn spaarrekeningen om uw geld enkele maanden vast te zetten. De top 5 spaarboekjes voor jongeren tot 18 jaar tegen de hoogste rente.
Spaarrekeningen Belfius.
Voor natuurlijke personen: Tot 960 euro rente per jaar inkomsten 2018 vrijgesteld van roerende voorheffing 15%. Gelden op spaarrekeningen bij Belfius Bank staat van herkomst: België, naar Belgisch recht zijn beschermd onder het depositogarantiestelsel tot 100.000 euro per persoon voor meer informatie www.belfius.be/DGS.
Spaarboekje: vergelijking rentes 59 spaarboekjes in België beste-rente-spaarrekening.
Uw stortingen van februari, maart, april, geven dus geen recht op de getrouwheidspremie van januari 2017, aangezien er geen effectieve deposito van 12 maanden was. Als u in deze situatie verkeert, verkies dan eerder de spaarrekeningen met een hoge basisrente, die u vindt in de rubriek sparen op minder 1 jaar.
Spaarrekening KBC Bank Verzekering.
Het is geen periodieke opdracht of automatische spaaropdracht. Dat betekent dat de lopende berekeningsperiode van 12 maanden niet wordt afgebroken, maar verder loopt op de begunstigde spaarrekening. De getrouwheidspremie wordt ook dan enkel toegekend voor bedragen die 12 opeenvolgende maanden op de, in dit geval, meerdere spaarrekeningen blijven staan.

Contacteer ons