Zoeken naar spaarrekeningen

spaarrekeningen
Spaarboekje: vergelijking rentes 59 spaarboekjes in België beste-rente-spaarrekening.
Uw stortingen van februari, maart, april, geven dus geen recht op de getrouwheidspremie van januari 2017, aangezien er geen effectieve deposito van 12 maanden was. Als u in deze situatie verkeert, verkies dan eerder de spaarrekeningen met een hoge basisrente, die u vindt in de rubriek sparen op minder 1 jaar.
Spaarrekeningen in België.
In België werd in de wet vastgelegd dat een spaarrekening een minimumrendement moet bieden van 011%. De basisrente moet minimaal 001%, bedragen en de getrouwheidspremie moet minimaal 010%, zijn. Deze regels zijn van toepassing voor de gereglementeerde spaarrekeningen. Bij een gereglementeerd spaarboekje zijn de rente opbrengsten tot 1 880 euro vrijgesteld van belasting.
Spaarrekeningen vergelijken BNP Paribas Fortis.
Deze spaarrekeningen zijn gereglementeerde spaarrekeningen, gecommercialiseerd door BNP Paribas Fortis, NV naar Belgisch recht, Warandeberg 3 te 1000 Brussel. In geval van faillissement of dreigend faillissement van de financiële instelling loopt de spaarder het risico om zijn spaartegoeden niet terug te krijgen.
Vergelijk spaarrekeningen en spaarbanken.
Vergelijk alle spaarrekeningen Maart 2018. De top 5 spaarrekeningen met de hoogste spaarrente die er op dit ogenblik voorhanden is. Korte termijn sparen. De top 5 korte termijn spaarrekeningen om uw geld enkele maanden vast te zetten. De top 5 spaarboekjes voor jongeren tot 18 jaar tegen de hoogste rente.
Spaarrekeningen in vraag en antwoord De Standaard.
Zijn online spaarrekeningen interessant? Banken bieden steeds meer ook online spaarboekjes aan. Die bieden vaak een aanzienlijk hogere vergoeding omdat ze de bank veel minder kosten. Ze zijn onderworpen aan dezelfde wettelijke bepalingen en genieten dezelfde bescherming als klassieke boekjes.
Keytrade Bank Spaarrekeningen.
Ideaal voor spaargeld dat u nodig hebt. Voor alle bedragen die op een rekening blijven gedurende 12 opeenvolgende maanden. De spaarrekening Azur en de spaarrekening High Fidelity zijn gereglementeerde spaarrekeningen naar Belgisch recht van Keytrade Bank, Belgisch bijkantoor van Arkéa Direct Bank NV Frankrijk.
Spaarrekeningen vergelijken AXA Bank.
Wij verwerken momenteel uw zoekopdracht. Veilig sparen met een oog op de toekomst. Sparen aan een hogere basisrente, berekend per dag? Of een hogere getrouwheidspremie op geld dat u een jaar laat staan? Deze twee gereglementeerde spaarrekeningen combineren kan ook én het is gratis.
Spaarrekeningen Record Bank.
Beheer uw spaargeld uitsluitend online. Beheer uw spaargeld met hulp van uw Record-bankier. Home Producten Sparen Spaarrekeningen. Record Bank Mobile. Lening op afbetaling. Over Record Bank. Tarieven, voorwaarden en productinfo. Beleggen bij Record Bank. Bescherming van deposito's' en financiële instrumenten.
Spaargids, de beste spaarrekeningen, kasbons, termijnrekeningen, levensverzekeringen, hypotheek en autoleningen.
Spaarrekeningen voor bedrijven nieuw. Ratings Beoordelingen Banken. Simulator spaarrekeningen nieuw. 27/02 populair Record Bank verdubbelt rente op 1 jaar. 22/02 populair Moneyou verlaagt rente op spaarrekeningen. 20/02 populair Wat is het verschil tussen gereglementeerd en niet-gereglementeerd sparen? 20/02 populair Staatsbon brengt 090, procent op.
Ontdek onze CKV-spaarrekeningen.
Als u verschillende spaarrekeningen heeft, moet u op uw belastingaangifte de rentevergoeding vermelden die het plafond overtreft, en waarop nog geen roerende voorheffing is ingehouden. Onze CKV-Spaarrekening biedt u op heden een basisrente van 020%, en een getrouwheidspremie van 030%.

Contacteer ons