Zoeken naar vlaamse woonlening

vlaamse woonlening
Lenen bij VMSW.
De VMSW behandelt enkel klachten over haar eigen dienstverlening en producten zoals de Vlaamse Woonlening. Met een concrete vraag in de plaats van een klacht moet u bij uw dossierbeheerder zijn. Zoekt u een document dat te maken heeft met uw lening?
De Vlaamse Woonlening?
De Vlaamse Woonlening? Kopen en renoveren, daarvoor heb je geld en dus meestal ook een lening nodig. Misschien kom je wel in aanmerking voor de Vlaamse woonlening van de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen, een goedkoop hypothecair woonkrediet gesubsidieerd door De Vlaamse Regering.
Een goedkope woonlening? Test of jij in aanmerking komt.
ligging van de woning in een kernstad of in de Vlaamse Rand rond Brussel. Gelieve te selecteren of je ligging wel of niet in een kernstad of in de Vlaamse Rand rond Brussel ligt. Ga terug Ga verder. netto belastbaar inkomen gezin.
Home.
Huren bij het Vlaams Woningfonds? Kom ik in aanmerking? Mijn vrouw Anna en ik gingen op zoek naar een eengezinswoning met tuintje aan de rand van. Mijn nieuwe vriend en ik willen met onze nieuwe stek een frisse start nemen.
Sociaal woonkrediet: veelgestelde vragen.
Kan ik lenen in tweede hypothecaire rang? Hoe wordt het krediet ter beschikking gesteld? Ik ben uit de echt aan het scheiden en moet een opleg betalen. Kan ik hiervoor lenen bij het Vlaams Woningfonds? Ik ben uit de echt gescheiden.
De Vlaamse Woonlening.
Kopen of renoveren, bij de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen kunt u terecht voor een woonkrediet tegen het laagste tarief. Met rentevoeten vanaf 2% is de Vlaamse Woonlening een stuk voordeliger dan de markt. En zo wordt ook uw woondroom mogelijk.
Vlaamse Woonlening Woonplus.
Tot 2013 bestonden er twee aparte sociale woonleningen: de Vlaamse Woonlening van de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen VMSW en de lening van het Vlaams Woningfonds voor gezinnen met minstens één kind ten laste. De voorwaarden en tarieven konden nogal verschillen.
Een sociaal krediet: de voorwaarden.
worden bijkomend met 10.700 euro woning/appartement niet gelegen in een kernstad of in de Vlaamse Rand rond Brussel of met 11.700 euro woning/appartement gelegen in een kernstad of in de Vlaamse Rand rond Brussel verhoogd wanneer het jongste kind van de ontlener op het ogenblik van de betaling van de dossierkost aan het Vlaams Woningfonds minder dan zes jaar oud is.;

Contacteer ons