Meer resultaten voor rente

rente
Rente De Tijd.
Company Risk Review. Zoeken op Tijd.be. De nieuwe website van De Tijd is niet geoptimaliseerd voor verouderde browsers. Recente browsers zijn sneller, bieden een betere gebruikerservaring en zijn gratis. De webpagina kan niet correct worden weergegeven omdat javascript inactief is.
Hypothecair krediet: vaste of variabele rente? KBC Bank Verzekering.
Bij een variabele rentevoet wordt je rentevoet na een bepaalde periode herzien. Dit kan in je voordeel zijn als de rente daalt of in je nadeel als de rente stijgt. Wanneer die renteherziening precies gebeurt, wordt vastgelegd in de leningsformule.
Woonleningen.
Slechts 1 op de 10 kredietnemers kiest voor woonlening met variabele rente economie De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plu
Daarnaast mag de rente op leningen met een variabele rente in het slechtste geval enkel verdubbelen. Een rente van 269%, kan dus nooit hoger stijgen dan 538%. Als we teruggaan naar ons bovenstaand voorbeeld, levert ons dat een afbetaling van 94909, euro op, 10549, euro méér dan onze huidige afbetaling bij een vaste rente.
RENTE Vertaling Frans-Nederlands.
Uitdrukkingen en gezegdes. FR: rente viagère NL: lijfrente. FR: porter rente NL: rente opbrengen. FR: à rente s composés NL: rente op rente. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden?
Rente als vergoeding voor dodelijk arbeidsongeval van naast familielid Federaal agentschap voor beroepsrisico's.'
Heeft uw echtgenoot, echtgenote, wettelijk samenwonende partner, kind, ouder, grootouder, broer of zus een dodelijk arbeidsongeval gehad, dan kunt u als rechthebbende aanspraak maken op een tijdelijke rente of levenslange rente ook lijfrente genoemd. De voorwaarden voor de rente en het bedrag ervan verschillen naargelang uw relatie met het slachtoffer.
Sparen met een vooraf gekende rente AXA Bank.
De rentevoet is gegarandeerd en hangt af van de looptijd. Bovendien kiest u zelf of u de rente jaarlijks uitgekeerd krijgt, periodiek als extra inkomen ontvangt of laat kapitaliseren op dezelfde termijnrekening. Sparen vanaf 125 euro. Zekerheid over uw kapitaal én het rendement.
Rente Wikipedia.
Die variabele rente kan tijdens de looptijd van de lening immers dalen. Uiteraard is dit risico ook aanwezig als de rente juist variabel is ingekocht en vast wordt uitgeleend; dan is een tussentijdse rente stijging nadelig voor de uitlenende instantie.
Rente op woonleningen nog steeds op laagste peil ooit Consument Geld HLN.
De voorbije maanden heette het nochtans geregeld dat de rente nu wel op een dieptepunt was beland en er een ommekeer mocht worden verwacht. Het ging economisch beter in de VS, waardoor de Amerikaanse centrale bank de rente zou kunnen optrekken.
Amerikaanse centrale bank verhoogt de rente, de laatste keer voor topvrouw Janet Yellen VRT NWS. VRT NWS. VRT NWS.
De federal funds rate de rente die de banken elkaar aanrekenen voor leningen op korte termijn wordt opgetrokken van 125%, naar 15%. Het is de derde keer dat die rente die jaar verhoogd wordt. Op die manier vertrekt het systeem van centrale banken in de Verenigde Staten weg van de historisch lage rentevoeten van de voorbije jaren.

Contacteer ons