Zoeken naar rente

rente
Negatieve rente: ook voor u? Wikifin.
Tenslotte wil de ECB de koers van de euro beïnvloeden: hoe lager de rente in een bepaalde munt, hoe minder aantrekkelijk die munt is om in te beleggen. De lage rente voor beleggingen in euro doet dus de koers van euro tegenover de andere munten dalen.
Lage rente: zegen of vloek? Febelfin.
KDL: Die correlatie tussen risicovrije en niet risicovrije rente is toch niet zo een vast gegeven. Vorig jaar zag je wel dat de interestvoeten voor hypotheken daalden, samen met risicovrije intrestvoeten, maar op een bepaald moment is de daling toch gestopt.
rente Vertaling Nederlands-Frans.
NL: op rente zetten FR: placer à intérêt. NL: rente opbrengen FR: porter intérêt. NL: rente op rente FR: à intérêts composés. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden?
Rente Wikipedia.
Die variabele rente kan tijdens de looptijd van de lening immers dalen. Uiteraard is dit risico ook aanwezig als de rente juist variabel is ingekocht en vast wordt uitgeleend; dan is een tussentijdse rente stijging nadelig voor de uitlenende instantie.
Rente De Tijd.
Nieuws Vandaag Politiek Economie Ondernemen Opinie Tech Media Cultuur Sabato. Markten LIVE Markten Live Beurzen Koersenbord Fondsen Wisselkoersen Grondstoffen Rente Agenda. Netto Netto Vastgoed Budget Pensioen Belastingen Loopbaan Verzekeren Alle. De nieuwe website van De Tijd is niet geoptimaliseerd voor verouderde browsers.
ECB houdt rente op historisch laag niveau economie De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
Marktkenners dachten al dat de ECB nu niet zou tornen aan de rente. Wel houden sommige specialisten er rekening mee dat Draghi de waarde van de euro straks omlaag gaat praten door te benadrukken dat de huidige stimuleringsmaatregelen nog steeds nodig zijn.
Woonleningen.
Wanneer stijgt de rente?
Een deel van de spaarrente is afhankelijk van de evolutie van de Belgische langetermijnrente OLO op vijf jaar en een ander deel is gekoppeld aan de kortetermijnrente euribor op drie maanden. Zolang de korte en langetermijnrente zo laag blijven, zal er wat de rente op de spaarboekjes betreft niet veel in positieve zin veranderen.
Amerikaanse centrale bank verhoogt de rente, de laatste keer voor topvrouw Janet Yellen VRT NWS. VRT NWS. VRT NWS.
In 2014 volgde ze Bernanke op als eerste vrouw aan de leiding van de Amerikaanse centrale bank. Onder haar beleid werden de steunaankopen van obligaties de quantitative easing stopgezet en werd de rente al vijf keer verhoogd omdat de VS-economie voldoende sterk bleek.
Spaarrekeningen met hoogste rente België Spaargids.be.
Simulator spaarrekeningen nieuw. 0926: nieuw ING verlaagt rente op Tempo Sparen. 10/03 populair Wie spaart, wordt armer. 27/02 populair Record Bank verdubbelt rente op 1 jaar. 22/02 Moneyou verlaagt rente op spaarrekeningen. 20/02 populair Wat is het verschil tussen gereglementeerd en niet-gereglementeerd sparen?

Contacteer ons